Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sospeter Thirikwa, Liquidseal Kenia

"Spelers in de conventionele fruitteelt zijn niet altijd early adopters van nieuwe technologie"

Liquidseal beschikt over een wereldwijd netwerk van agenten. In een serie wil het bedrijf de vertegenwoordigers graag aan het grote publiek voorstellen en inzicht geven in hun dagelijkse marktactiviteiten, hun uitdagingen en hun kansen. Deze reeks van introductie wordt afgetrapt door de Keniaanse vertegenwoordiger van Liquidseal in Kenia Sospeter Thirikwa, Verkoop, Onderzoek & Juridisch.

Sospeter heeft een bachelor in landbouw en biotechnologie van Masinde Muliro University of Science and Technology, Kenia. In 2017 kwam hij voor het eerst bij Liquidseal als parttime stagiaire. Hij hielp bij het opzetten van proeven en het maken van gedetailleerde vervolgrapportages hierover. In 2019 is hij gepromoveerd tot fulltime vertegenwoordiging van alle activiteiten van Liquidseal in Kenia. Hij is verantwoordelijk voor opslag, proeven, verkoop, aftersales en klantrelaties in het land en meest recentelijk in de regio. Hij is erin geslaagd succesvolle proeven uit te voeren met zowel Liquidseal voor fruit als bloemen. Ook wist hij de lokale standaardisatie en goedkeuring van Liquidseal for Fruits te verwerven. Dit gaf het bedrijf de mogelijkheid om legaal in Kenia te opereren met betrekking tot de geïntroduceerde producten om de houdbaarheid van avocado, citrus, mango, meloen en papaja te verlengen.

"Spelers in de conventionele fruitteelt zijn niet altijd early adopters van nieuwe technologie,"  zegt Sospeter. Dankzij de positieve testresultaten, de nabije assistentie en de doorlopende service, wordt Liquidseal gestaag ontvangen op het Keniaanse grondgebied. Hij staat in contact met verschillende fruitexporteurs (voornamelijk avocado’s) die de Liquidseal-coating naar tevredenheid op hun producten hebben getest en openstaan ​​om verkoopcontracten af ​​te ronden. Toch heeft de pandemie van de afgelopen 2 jaar het er niet makkelijker op gemaakt! Maar de toewijding, de passie om door te gaan en tot slot de product- en financiële voordelen bij het toepassen van de naoogsttechnologie zorgen voor tevreden gebruikers van de Liquidseal-producten.

Voor meer informatie:
Liquidseal
Schuttersveld 9
2316 XG Leiden
www.liquidseal.nl

Publicatiedatum: