Worst uit, gesneden ananas in bedrijfskantine

Nadat autoconcern Volkswagen uit Wolfsburg bekendmaakte dat het bedrijfsrestaurant de worst heeft afgezworen, komen er nu bij Hepro voedingsmiddeltechniek steeds meer telefonische aanvragen binnen: "Is de ananasschilmachine ook in onze bedrijfskantine inzetbaar? Loont zich dat?"

"We lijken hier een hype te kunnen ondersteunen", aldus Christoph Wolter, directeur van Hepro. "De gezonde 'to go' trend is onomkeerbaar, of het nu gaat over eten op kantoor of thuis."

Het plaatsen van de ongeschilde ananas in de pina to go®

Bij de pina to go® van Hepro gaat het om een schilmachine die tot wel 180 ananassen per uur eetklaar kan verwerken.

"De medewerker kiest zelf een ongeschilde ananas, kan toekijken hoe deze geschild wordt en vertrouwt de machine daarmee meer dan ieder koelschap of voorverpakt bekertje. De ananasstukjes als snack op de werkplek of zelfs 's avond voor de televisie zijn super eenvoudig te eten en uiterst gezond", vertelt Christoph verder.

Een beker met ananasstukjes

Binnen slechts twintig seconden wordt de oorspronkelijke ananas tot een eenvoudig convenienceproduct naar keuze in schijfjes of stukjes verwerkt.

"Door deze voordelen, het aanbod van gezonde snacks en de actuele discussie over de 'kantine-curryworst', lijken meer kantine-eigenaren nu naar de telefoon te grijpen. Over de korte reinigingstijd en het snelle terug verdienen van de aankoopprijs zijn ze dan ook nog positief verrast", aldus Christoph Wolter. "Dat is zeker ook een absoluut overtuigend aankoopcriterium. Wij houden immers allemaal van gemak."

Christoph Wolter, directeur van Hepro

Het aanbod aan vers gesneden, direct eetbare levensmiddelen in Duitse supermarkten neemt dagelijks toe. Veel versafdelingen bieden steeds meer ananas, meloenen en diverse fruitmixen in blokjes voor de directe consumptie uit bekertjes aan.

 

Voor meer informatie:
Christoph Wolter
HEPRO GmbH
Nickelstraße 14
33378 Rheda-Wiedenbrück
www.hepro-gmbh.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven