Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw-Zeelandse avocado-exporteur introduceert nieuw merk: Honeytree Farms

De avocado-oogst in Nieuw-Zeeland begon voor de lokale markt al half juni. Honeytree Farms, in de regio Far North, stelde de oogst uit tot de export vorige week van start ging. Daar worden avocado's geteeld voor de Fresh Solutions Group. 

Dit seizoen markeert de lancering van het merk Honeytree Farms. Marie Nelmes, directeur van Fresh Solutions Group, vertelt dat ze er blij mee zijn.

"We hebben een uitstekend teeltseizoen gehad met goede vruchten. De gezonde bomen leveren een goed volume en een goede vruchtgrootte," zegt Marie. "De Aziatische landen zijn onze grootste exportmarkten, maar er gaat ook een groot deel van de vruchten naar Australiƫ."

Australiƫ is een grote exportbestemming voor de avocado's uit Nieuw-Zeeland,
maar dit seizoen is er ook een grote oogst voor de lokale markt. 

Marie legt uit dat ze zich richten op het leveren aan de Aziatische markten, maar dat ze nu in veel markten ook concurrentie hebben van Australische avocado's. Het bedrijf levert ook producten aan verschillende lokale markten in Nieuw-Zeeland, van retailers tot horecabedrijven.

De avocado's worden verpakt door Far North Packers, op kleine afstand van de teeltlocatie. Honeytree Farms telen alleen Nieuw-Zeelandse avocado's van goede kwaliteit.

Fresh Solutions Group exporteert steenfruit, kersen, zachtfruit, citrus, druiven, appelen en avocado's uit Nieuw-Zeeland, Australiƫ, de VS, Zuid-Afrika en Chili.

Voor meer informatie:
Marie Nelmes
Fresh Solutions Group
+64 22 350 3902
marie@freshsolutionsgroup.co.nz 
www.freshsolutionsgroup.co.nz 

Publicatiedatum: