Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Shanghai International Fruit Expo tot nader orde uitgesteld

Aangezien de huidige pandemische situatie niet stabiel is en om het samenkomen van mensen en het risico op de overdracht van een epidemie te beperken, werden de 2021 Shanghai International Fruit Expo en de 2021 China International Fruit Conference overeenkomstig de voorschriften van het Shanghai Public Security Bureau en het Shanghai Epidemic Prevention Bureau voor grootschalige evenementen op 31 juli uitgesteld om de gezondheid en de onmiddellijke belangen van de exposanten, bezoekers en alle deelnemers te beschermen. De evenementen zouden oorspronkelijk plaatsvinden in het Shanghai New International Expo Center van 12 tot en met 14 augustus 2021. 

"We coördineren en communiceren met alle partijen. Wij zullen het uitstel zo spoedig mogelijk bekendmaken. Het spijt ons ten zeerste voor het ongemak dat de exposanten, bezoekers en partners hebben ondervonden. Hartelijk dank aan alle exposanten, gasten, partners en vrienden uit de sector voor uw steun aan de Shanghai International Fruit Exhibition en de 2021 China International Fruit Conference. Laten we samenwerken om de moeilijkheden te overwinnen en dit probleem op te lossen", aldus de organisator van de beurs.

Organizing Committee of Shanghai International Fruit Expo
everflourish@fruitexpo.cn
presys.fruitexpo.cn/reg/fruit21/registercn/login