Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkoopsamenwerking Ropa en Bijlsma Hercules

ROPA Fahrzeug- und Maschinenbau neemt per direct de exclusieve verkoop van inschuurmachines over van Bijlsma Hercules in heel Duitsland (met uitzondering van Sleeswijk-Holstein). Dankzij de samenwerking met de Nederlandse specialist op het gebied van inschuur-, sorteer- en verwerkingstechniek profiteren klanten van hoogwaardige inschuurmachines en de daarbij behorende ondersteuning van het goed ontwikkelde verkoop- en servicenetwerk van ROPA.



In de vernieuwde showroom van de ROPA Rheinland vestiging in Viersen kunnen klanten in de toekomst naast aardappelrooiers en loofklappers verschillende inschuurtechnieken bekijken en testen. Ook zijn er diverse inschuur- en gebruikte machines van ROPA en Bijlsma Hercules te zien. In het centrale onderdelenmagazijn van ROPA Rheinland in Viersen worden een groot aantal hoogwaardige serviceonderdelen opgeslagen en naar behoefte verzonden.

ROPA kan door deze samenwerking het productassortiment voor professioneel gebruik in de aardappelteelt uitbreiden. Naast de bekende Keiler-modellen voor de aardappeloogst, biedt ROPA nu ook innovatieve inschuurtechniek voor aardappelen aan klanten. Dit betekent dat de gerooide aardappelen zorgvuldig kunnen worden schoongemaakt, gesorteerd en opgeslagen met een minimale belasting. De gelijkwaardige bedrijfsfilosofie van de beide familiebedrijven ROPA en Bijlsma Hercules met betrekking tot kwaliteitsnormen, innovatiekracht, medewerkers- en klantenbinding bieden een zeer goede basis voor een succesvolle samenwerking.

Bijlsma Hercules wordt sinds 1938 door een familie gerund en biedt inschuur-, sorteer- en verwerkingstechnologie voor professionele klanten. De expertise heeft niet alleen betrekking op aardappelen, maar ook op uien en andere knolgewassen. Een groot pluspunt voor klanten is de mogelijkheid om standaard apparaten te combineren met op maat gemaakte oplossingen om te kunnen voldoen aan bedrijfsspecifieke eisen en om klantgerichte totaaloplossingen te creƫren.



De belangrijkste kenmerken van de producten van Bijlsma Hercules zijn de zachte en geluidsarme elektrische aandrijvingen, de probleemloze doorstroming van aardappelen en de hoogwaardige productie voor een bijzonder lange levensduur.

ROPA houdt zich exclusief bezig met de verkoop en service van de inschuurmachines. De sorteer- en verwerkingstechnologie worden rechtstreeks door Bijlsma Hercules verkocht.
Met deze stap kan ROPA professionele aardappeltelers in Duitsland een nog beter en breder productportfolio bieden.
De nieuwe samenwerking heeft betrekking op de volgende inschuurmachines:

  • Stortbakken
  • Productreinigers
  • Voorsorteerders
  • Inspectieunits
  • Telescoopbanden
  • Transportbanden
  • Transporteurs
  • Kistenvullers
  • Hallenvullers
  • Opschepmachines

Voor meer informatie:
www.bijlsmahercules.nl    
www.ropa-maschinenbau.de 

Publicatiedatum: