Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Streeckerij laat zich na brand niet uit het veld slaan

Op 4 augustus werd er om half vier alarm geslagen voor een grote brand bij fruitteler Aart Blom in Wadenoijen. Met meerdere brandweerwagens heeft de brandweer de vlammen bestreden. Een ontploffende gasfles zorgde voor commotie, maar er raakte gelukkig niemand gewond. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

"Alles is weg. De hele winkel, het horecagedeelte. Er is niets meer van over", aldus Aart Blom van kersenboomgaard De Streeckerij tegen Hart van Nederland. "En de verzekering zal heus niet alles vergoeden, dus we kunnen alle hulp gebruiken."


Klik hier voor de uitzending

"Helaas is alles afgebrand in onze winkel en horeca. Over de oorzaak van de brand tast men nog volledig in het duister. Over de schade kunnen we nog niets zeggen. Maar het is erg sneu omdat er best wat waardevolle zaken als o.a. het veilingspel, hele oude sorteermachines en oude foto's verloren zijn gegaan. En zo wil je het seizoen niet afsluiten. De zelfpluk blijft open voor de lekkerste Opal pruimen. We laten ons niet uit het veld slaan (en daar heeft de steun van iedereen de afgelopen dagen aan bijgedragen) want we gaan gewoon weer door. Er staan twee nieuwe tenten waarin we tijdelijk een winkel in maken!"

Bron: Hart van Nederland / De Streeckerij

Publicatiedatum: