“Distrimex verzendt verse en kwetsbare producten per luchtvracht naar Midden Oosten”

Distrimex, een Frans bedrijf gespecialiseerd in de import-export van verse groenten en fruit, maakt voortaan ook gebruik van luchttransport om de verse en kwetsbare producten te vervoeren. “Dit is een nieuwe service die we onze klanten graag aanbieden. Dankzij deze nieuwigheid hebben we sinds het midden van het jaar een wekelijkse levering van rood fruit naar Jordanië. Deze producten worden verkocht in een van de belangrijkste supermarktketens van het land,” legt Nathalie Casal, directrice van het bedrijf, uit.

“Deze nieuwe activiteit wordt toegevoegd aan ons aanbod van maritieme zendingen en maakt het voor ons mogelijk om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen op het gebied van versheid, beschikbaarheid en snelheid van levering. We kunnen nu alle soorten producten verzenden met behoud van kwaliteit en versheid dankzij een adequaat transportmiddel. Zo blijven we de maritieme route gebruiken voor zware en robuuste producten en maken we gebruik van de luchtroute voor lichte en kwetsbare producten.”

Nathalie Casal, directrice van Distrimex en Badr El Saidi, verantwoordelijk voor het luchtvervoer

Over Distrimex
Distrimex is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de import en de export van verse producten. Distrimex is in 1975 opgericht door Hubert Casal en distribueert inmiddels zo'n 50.000 ton producten per jaar over de hele wereld. Distrimex is in de loop van de tijd expert geworden op het gebied van de grote export en heeft een vestiging in Chili en Zuid-Afrika. De omzet van het bedrijf kan als volgt worden uitgesplitst: 50% in grote export, 40% op de Europese markt en 10% op de Franse markt.

Voor meer informatie:
Nathalie Casal 
Distrimex 
+ 33 (0)4 90 13 62 65
+ 33 (0)6 08 43 93 70 
Fax : + 33 (0)4 90 89 15 03 
n.casal@distrimex.fr  
http://distrimex.fr/   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven