Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dole breidt Big Ranch Flavor uit met nieuwe gesneden salades

Een aantal salades met een big ranch-smaak geven een nieuwe impuls aan wat nu al een van de topassortimenten in de sector is.

Dole Food Company breidt zijn Dole Chopped! Saladekits met twee nieuwe producten uit die voldoen aan de voorkeur van de consument voor dressing met ranch-smaak. Buffalo Ranch Salad Kit en Dole Chopped! Peppercorn Ranch Salad Kit combineren vers gesneden Dole sla en groenten met speciale Buffalo en Peppercorn variaties van Dole's Ranch Dressing.

De nieuwe Dole Chopped! Buffalo Ranch en Peppercorn Ranch Salad Kits zorgen voor een nieuwe dimensie in wat nu al een van de top-assortimenten van gesneden salades is. 
 

Dole Chopped! Buffalo Ranch Kit: Gesneden Dole kool, groene sla, boerenkool, wortelen, rode kool en groene uien met daarop blauwe kaaskruimels, gebakken uien en Dole's Buffalo Ranch Dressing.

Dole Chopped! Peppercorn Ranch Salade Kit: Gesneden Dole ijsberg- en botersla, wortelen, rode kool, radijsjes, versnipperde witte cheddar kaas, verkruimelde maïsbrood croutons, geplette zwarte peperkorrels en Dole's Peppercorn Ranch Dressing.

Publicatiedatum: