Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fonkels Verpakkingen houdt kersenwedstrijd voor het tweede jaar

Wie heeft de lekkerste kersen 2021?

Met duizenden stemmen van consumenten in 2020 en een overtuigende winnaar, Landwinkel De Verse Kers in Wehl, was de eerste editie van de zoektocht naar waar de lekkerste kersen te vinden zijn geslaagd. Ook dit jaar is Fonkels Innovatieve Verpakkingen op zoek naar waar volgens consumenten de lekkerste kersen te vinden zijn.

Het kersenseizoen is in volle gang en de stemmen voor kersentelers stromen binnen. Online kunnen consumenten stemmen op hun favoriete kersenteler dit seizoen. De wedstrijd wordt vooral gepromoot op Facebook, aangezien de fanbase van veel telers op dit social medium erg trouw is. De teler kan deze fanbase heel gericht motiveren tot stemmen op de website.  

Op https://fonkels.com/waar-vind-je-de-lekkerste-kersen/  staat een lijst met telers waar op gestemd kan worden. Elke dag wordt deze lijst uitgebreid met meer telers. Zowel de teler als consumenten kunnen nieuwe deelnemers toevoegen. Het bedrijf dat donderdag 25 augustus de meeste stemmen heeft gekregen wint naast de eer, een prijs en 2.000 Fonkels kersenbakken (500 gram of 1000 gram). Onder de mensen die stemmen wordt 10 kilo kersen verloot, dus stemmen wordt beloond. Er kan anoniem gestemd worden, maar wanneer gegevens worden achtergelaten, maakt men kans op de prijs. Er kan maar 1 keer per  persoon gestemd worden.

Het doel van deze actie is om telers te helpen aan extra online bereik, engagement van de klanten en natuurlijk extra omzet. Fonkels levert beeldmateriaal aan en een online stemmogelijkheid, waarmee de volledige actie kosteloos gefaciliteerd wordt.

Door op te roepen te gaan stemmen op social media activeert de teler de klant en blijf hij ‘top -of -mind’. Daarnaast gaat Fonkels ook de nodige promotie maken voor deze actie, waardoor extra bereik gegenereerd wordt.

De winnaar wordt op donderdag 26 augustus bekend gemaakt.

Voor meer informatie:
Fonkels Verpakkingen
Nijverheidstraat 22
6681LN Bemmel
Mob: 06-12909521
info@fonkels.com
www.fonkels.com

Publicatiedatum: