Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans van Dodewaard met pensioen

Veiling Zaltbommel zwaait Hans van Dodewaard vandaag uit. Hans is op 15 juni 1992 begonnen als hoofd keurmeester bij de veiling en gaat vanaf vandaag genieten van zijn pensioen. Hans was een vaste waarde voor de veiling en heeft er mede voor gezorgd dat er een constante groei van omzet, telers en klanten gerealiseerd werd. Hans was er altijd voor onze telers, ook in moeilijke tijden liep hij mee voorop in de strijd. Zijn enorme netwerk heeft de veiling veel gebracht, meldt de veiling.

"Met humor wist hij telers en klanten in de juiste richting te sturen. Met zijn spreekwoord “tis goud of hout” kon hij altijd het ijs breken en toch de juiste deal sluiten. Met zijn expertise en kennis van de markt heeft hij collega’s opgeleid en sturing gegeven aan verkoop activiteiten."

"Als veiling wensen wij Hans veel plezier en danken wij hem voor de inzet van de afgelopen jaren. Uiteraard zullen wij na de corona perikelen een afscheid organiseren voor klanten en telers."

Wil je Hans gedag zeggen? Mob: 06 53190111 / h.vandodewaard@veiling-zaltbommel.nl

Publicatiedatum: