La Unión opent nieuw mango- en avocadopakstation

La Unión, een Spaans bedrijf die groenten en fruit van telers afzet, opent zijn eerste magazijn in Vélez-Málaga om in te spelen op de aanzienlijke toename van de teelt van tropisch fruit in het gebied. Met dit nieuwe magazijn heeft La Unión nu al 30 centra in Spanje waar telers met hun opbrengst naartoe kunnen.

"We verwachten een toename van rond de 2 miljoen kg voor mango en tussen de 4 en 5 miljoen kg voor avocado", laat het bedrijf weten.

Het initiatief schept ook nieuwe banen in de regio, gezien de behoefte aan personeel, infrastructuur en machines. Met de opening van dit magazijn bouwt het bedrijf verder aan de uitbreiding van zijn activiteiten en speelt het in op de behoeften van de plaatselijke telers.

Momenteel is La Unión een van de koplopers in de Spaanse AGF-sector met een afzet van meer dan 400.000 ton groenten en fruit, waarvan ruim 80% geëxporteerd wordt naar de verschillende Europese landen. Het bedrijf heeft 30 vestigingen verdeeld over de provincies Almería, Granada en Murcia, 1.300 medewerkers en 3 laboratoria die jaarlijks meer dan 64.000 analyses uitvoeren.

Voor meer informatie:
La Unión Corp.
Polígono Industrial La Redonda
N-340a, km 414
04700 El Ejido (Almería) - Spanje
+34 950 580 800
comunicacion@alhondigalaunion.es
www.launioncorp.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven