Podium voor Noord-Hollandse AGF-ondernemers

Veel voedsel komt van ver, maar dat hoeft helemaal niet. In de provincie Noord-Holland wordt namelijk veel voedsel van hoge kwaliteit geproduceerd. Dat laten zij graag zien, bijvoorbeeld via het platform Boer & Business in Balans, maar vanaf oktober ook in het bedrijfsrestaurant van de provincie Noord-Holland.

Samen met cateraar Eurest Services biedt de provincie Noord-Hollandse voedselondernemers een podium in hun bedrijfsrestaurant. Boeren, telers en voedselverwerkers worden uitgenodigd om hun verhaal en producten te delen. Eurest Services verwerkt het product in een heerlijk gerecht dat in het bedrijfsrestaurant geproefd kan worden. Zo laten zij hun medewerkers zien welke producten er in de regio te vinden zijn. De start is in oktober, tijdens de Dutch Food Week en het wordt voor een langere periode ingezet

Bij interesse kan een mail gestuurd worden naar boerenbusinessinbalans@noord-holland.nl dan wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen om te verkennen wat er mogelijk is en tegen welke voorwaarden.

Bron: GreenPort NHN


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven