Frank Rozendaal over de productie van ambachtelijke Drentse cider:

"Het is echt leren door te doen"

Frank Rozendaal uit Benneveld produceert cider op ambachtelijke wijze. Met zijn eigen merk Mooyland cider en wilde cider wil hij oude fruitrassen en hoogstambomen in de omgeving van Benneveld behouden, meldt Dagblad van het Noorden.

Frank startte thuis met het persen van fruit om daar cider van te produceren. Op zoek naar informatie over het productieproces kwam hij uit bij Iessel Cider in Diepenveen. "Daar kreeg ik dit vak onder de knie. Het is echt leren door te doen", zegt Frank.

Klik hier voor het hele artikel van Dagblad van het Noorden


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven