Rovecom Groep neemt Q-ray over

Rovecom Groep uit Hoogeveen heeft per 7 juli het Wageningse Q-ray overgenomen. De activiteiten van Q-ray worden samengevoegd met Rovecom OpMaat, de maatwerktak van Rovecom.

Zowel Q-ray als Rovecom OpMaat zijn actief op het gebied van maatwerk softwareontwikkeling in de agri- en foodsector en hebben daarin een jarenlang track record opgebouwd, meldt Rovecom in een persbericht.

"Door de samenvoeging van deze activiteiten, die verdergaan onder de naam Rovecom Q-ray, ontstaat een krachtig, innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat haar klanten in de agri- en foodsector nog beter van dienst kan zijn op het gebied van software- en IT-oplossingen op maat", zegt Gerben Donker, algemeen directeur bij Rovecom.

Toekomst
Rovecom noemt deze samenwerking een belangrijke stap om een robuustere partner te zijn voor onze klanten. “Met Q-ray en in het bijzonder Bernard van Raaij, tot 7 juli directeur-eigenaar van Q-ray, halen wij heel veel kennis van de sector, expertise en ervaring in huis. Samen kunnen we de ontwikkeling van maatwerksoftware voor de sector naar een nog hoger niveau tillen. Ik ga er ook vanuit dat we samen tot mooie en innovatieve oplossingen gaan komen", zegt Gerben.

Van Raaij richt zich in zijn nieuwe rol als directeur Rovecom Q-ray vooral op het onderzoeken van (nieuwe) kansen in de markt en de bijbehorende commerciële activiteiten. Donker blijft als algemeen directeur van Rovecom Groep nauw betrokken bij de activiteiten van Rovecom Q-ray. De komende tijd wordt ook gebruikt om de samenwerking verder vorm te geven om in de nabije toekomst vanuit één label verder te gaan. Tot die tijd blijven beide labels intact. De activiteiten blijven vormgegeven worden vanuit beide locaties.

Achtergrond
Het Wageningse Q-ray is al bijna 40 jaar actief in de voedingstuinbouw, de sierteelt en de agribusiness. De ICT-leverancier ondersteunt bedrijven en organisaties die actief zijn in de Nederlandse agri- en foodketen hun doelstellingen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid te verwezenlijken met innovatieve ICT-oplossingen, zoals apps, data-platforms en BI-oplossingen.

Voor meer informatie:
Van Nguyen
Rovecom
+31 (0)528 223 535
vnguyen@rovecom.nl 
www.rovecom.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.