Odense Seglmærkefabrik, specialist in zelfklevende etiketten, wordt onderdeel van Optimum Group

Odense Seglmærkefabrik wordt onderdeel van Optimum Group Nordic. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van zelfklevende etiketten. Het huidige management van Odense Seglmærkefabrik zal binnen de organisatie blijven om de overgang te ondersteunen, meldt Optimum in een persbericht.

De toevoeging van Odense Seglmærkefabrik past goed binnen de Europese groeiambities van de Optimum Group en zal bijdragen aan de aanwezigheid van de Optimum Group in de Nordics. Als onderdeel van de Optimum Group zal Odense Seglmærkefabrik in staat zijn om haar klanten beter te bedienen door middel van een grotere capaciteit, een breder scala van zelfklevende etiketten & flexibele verpakkings-oplossingen en een grotere leverbetrouwbaarheid als onderdeel van een internationale drukkerijgroep.

Uitbreiding representatie in Denemarken
Voor Optimum Group betekent de toevoeging van Odense Seglmærkefabrik een uitbreiding van haar aanwezigheid in Denemarken en een versterking van haar positie als toonaangevende speler in Noord-Europa op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, in het bijzonder speciale etiketten, maar ook bedrukte en blanco zelfklevende etiketten, tapes, krimpsleeves, banderollering, meerlaagse etiketten en flexibele verpakkingen. Met de toevoeging van Odense Seglmærkefabrik, bestaat Optimum Group nu uit 15 aangesloten bedrijven gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Vertrouwen in de toekomst
"Met de overname van Odense Seglmærkefabrik zal ons Deense deel van de groep verder worden versterkt met creatieve en technische capaciteiten die we nog niet hadden. Odense Seglmærkefabrik staat bekend om het leveren van etiketten van hoge kwaliteit met effecten en speciale oplossingen die de klant een uniek uitziend etiket geven. We kijken ernaar uit om dit aan al onze andere klanten aan te bieden." Aldus Optimum Group Nordics CEO Lars Ole Nauta.

Ruud Zantman, CEO van Optimum Group: "Na de overnames van Scanket en Labelsupply zijn we verheugd om deze verdere stap in Scandinavië te zetten en Odense Seglmærkefabrik in de groep te verwelkomen."

Voor meer informatie:
Ruud Zantman
Optimum Group
+31 (0) 76 571 2800
Ruud.zantman@optimumgroup.nl 
www.optimumgroup.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven