Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koreaans koolsap zonder nasmaak

Root Terra introduceert een nieuw product, het Koreaanse koolsap. Het koolsap is een natuurlijk gezoet sap gemaakt met 96,8% kool extract, 3% honing en 0,2% Manukahoning. Kool zit van nature vol met gezonde mineralen en vitaminen daarom zit dit koolsap vol met voedingsstoffen, zoals ijzer en calcium en vitamine A, B, C, K, en U voor een dagelijkse aanvulling van energie. Het kan ook puur gedronken worden zonder de nasmaak die de meeste gewone koolsappen hebben.

Root Terra koolsap is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten voor een volledig natuurlijke energieboost. Het sap kan gemengd worden met andere vruchtensappen om de voedingswaarde te verhogen. Sap van bijvoorbeeld appel, wortel, ananas, broccoli, bieten en meer kan met dit koolsap gecombineerd worden om er een nutritionele krachtpatser van te maken.

Met slechts 20 calorieën per pakje is dit groene koolsap een vetvrij dagelijks supplement dat elke dag kan worden genuttigd.

Voor het gemak is het Root Terra koolsap verpakt in morsbestendige zakjes van 90 ml, zodat het overal kan worden gedronken. Het sap zit in een verpakkingseenheid voor 30 dagen.

Voor meer informatie:
Allen Kim
Root Terra
547 Main St -Fort Lee
NJ 07024, Verenigde Staten
+1 201-302-9990
rootterra.com

Publicatiedatum: