Dé Appeldag 2021: een zonnig weerzien

Tholen - Tussen de 1500 en 2000 bezoekers waren gisteren afgereisd naar het fruitbedrijf van de familie Van den Brink in ’t Goy waar dit jaar Dé Appeldag werd georganiseerd door NFO en Delphy. Er waren zo’n 110 bedrijven aanwezig om hun machines, producten en diensten te presenteren, maar natuurlijk vooral om hun klanten weer te zien.


Gerard Kievit, Robert Weusten en Davy Schrijen van Coöperatieve Fruitveiling Zuid Limburg

Eigenlijk zou Dé Appeldag in 2019 ook op deze locatie plaatsvinden, maar toen werd het bedrijf getroffen door een grote brand, vandaar dat de organisatie verheugd was dat het nu wel kon doorgaan en iedereen ook meteen het nieuwe bedrijf kon bewonderen.


Het beursteam van Van Amerongen: Wim van den Berg, Henk Röben, Gijs van de Kolk, Martijn Heesters en Erwin Salomon. Zij kwamen met iets nieuws op de markt, Van Amerongen Plus+. Een online platform waar je, als gebruiker van het besturingssysteem van Van Amerongen, gebruik kan maken van veel extra services

Gedurende de dag werden daarom ook allerlei rondleidingen gegeven op het bedrijf en waren er demo’s en innovaties in de boomgaard op het gebied van nachtvorstbescherming, huisvesting en natuurlijk teelt, spuit- en plukproeven en -oplossingen.


Het complete team van Fruitmasters vandaag: Rinie Verbeek, Pierre Krebbers, Mattias Timmer, Linda van Westrenen, Jacco Bos, Wim de Leeuw, John van Os, Erik van Ewijk en boegbeeld vooraan Henk Nooteboom

Het gros kwam echt om bij te praten op het eerste grote fysieke fruitevenement sinds de corona-uitbraak. Opvallend veel fruittelers vanuit heel Nederland en België waren present. Het was bijna zoals vanouds.


Frederik de Koning, Elena Schulp en Jeroen Vernooij van Schulp Vruchtensappen.

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven