IAA-Fresh verhuist naar Hoofddorp

Op 1 oktober 2014 opende IAA-Fresh luchtvracht haar deuren aan de Capronilaan op Schiphol. Binnenkort, precies zeven jaar later, verhuist het bedrijf naar een nieuw pand in Hoofddorp.

IAA-Fresh maakt deel uit van International Airfreight Associates (IAA).  De afgelopen 7 jaar is er veel veranderd bij IAA. De verandering begon met de toevoeging van een afdeling Fresh (zeevracht/luchtvracht – import en export) en werd als snel gevolgd door een afdeling Road-autovracht en Livestock -eendagskuikens en levende have. Recentelijk is de afdeling Fresh ook weer uitgebreid met de specialisatie AGF.


Impressie van het nieuwe pand

Al met al is het personeelsbestand enorm gegroeid (van 22 naar ruim 100 werknemers). "Al deze veranderingen hebben ervoor gezorgd dat we uit onze jas zijn gegroeid", zo laat sales manager bij het bedrijf Loes Beelen weten. "Niet alleen op kantoor maar ook onze loods kan wel wat extra ruimte gebruiken."

Tijd voor een nieuw pand dus. Deze staat reeds langs de A4 en wordt op dit moment verbouwd zodat het aan de door IAA gestelde eisen voldoet. De loods zal wederom weer temperatuur gecontroleerd zijn (zowel koelcel als warme cel) en qua oppervlakte zal het een verdubbeling zijn van de huidige oppervlakte.

Voor meer informatie:
Loes Beelen-Segers
IAA-Fresh

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven