Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

REWE introduceert Better half: vleesproducten met 50% groenten

Als eerste Duitse levensmiddelhandelaar biedt REWE klassieke vleesproducten aan die steeds voor de helft uit groenten bestaan. Daarmee worden vooral consumenten aangesproken die hun vleesconsumptie willen reduceren, maar wel willen blijven genieten van een beetje vlees. De producten die uit een mix van vlees en groenten bestaan werden ontwikkeld bij het REWE Group productiebedrijf Wilhelm Brandenburg. Het assortiment draagt de nieuwe merknaam 'Better half'. Aanvankelijk zijn er in de winkelschappen van circa 1.800 REWE-filialen in Nordrhein-Westfalen, Hessen, Rheinland-Pfalz, Baden-Württemberg en Saarland twee producten verkrijgbaar: rundergehakt en braadworsten met een groentenbereiding waarmee snel lekkere en verschillende gerechten gemaakt kunnen worden. .

De tweejarige productontwikkeling gaat in op de trend naar bewuste en evenwichtigere voeding en biedt REWE-klanten in dit kader convenience-producten. Deze combineren hoogwaardige dierlijke eiwitten met plantaardige grondstoffen. De in de vleesproducten verwerkte groentenbereiding bevat paprika, wortelen, uien, tomaten, erwtenmeel, kruiden, maar geen smaakversterkers. De grote varkensbraadworst met groentenbereiding laat zich eenvoudig grillen of braden, het 'Better half' rundergehakt is zeer geschikt voor bolognesesaus, hamburgers of wraps. Bovendien bevat het hybride gehakt duidelijk minder vet en calorieën dan klassiek gehakt.

Voor meer informatie:
Rewe-Zentralfinanz eG
Domstraße 20
D – 50668 Köln
+49 221 149 0
info@rewe-group.com 
www.rewe-group.com 

Wilhelm Brandenburg GmbH & Co. oHG
Wächtersbacher Straße 101
60386 Frankfurt am Main
+49 (0) 69 42 09 820
qualitaetsmetzgerei.w.brandenburg@rewe-group.com 
betterhalf.info 

Publicatiedatum: