Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andreas Allenspach vanaf 1 november naar Zwitserse fruithandelaar Bardini & Verde

Andreas Allenspach zal vanaf 1 november 2021 het managementteam van Bardini & Verde versterken en wordt tevens een nieuwe partner van de onderneming.

Met ingang van 1 november 2021 zal Andreas Allenspach (51 jaar) de functie van Chief Operating Officer (COO)  op zich nemen. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het beheer, de controle en de organisatie van alle operationele processen. Als afgestudeerd bedrijfseconoom met tientallen jaren ervaring in de AGF-sector, die hij vanuit alle invalshoeken goed kent, brengt hij de ideale praktijkervaring en kennis met zich mee.

Andreas Allenspach werkte de afgelopen zes jaar als Head of Category Management voor Coop in Basel. Daarvoor werkte hij vier jaar in Nederland in managementfuncties bij Best Fresh Group en Van Rijn Trading. Hij begon zijn carrière bij Migros.

"Met Andreas Allenspach kunnen we het managementteam op ideale wijze versterken. Hij kent de internationale AGF-sector en de foodretail erg goed en kan daarom een beslissende bijdrage leveren aan het verdere succes van de onderneming", kondigen Erich Stadler (CEO) en Remo Keller (voorzitter van de Raad van Bestuur) met genoegen aan.

Voor meer informatie:
bardini + keller ag
Lagerstrasse 4
CH-9200 Gossau, Zwitsterland
+41 (0)71 388 0 888
office@bardinikeller.ch
www.bardinikeller.ch

Publicatiedatum: