Gerobotiseerde ontkerner gepresenteerd

JBT, leverancier van geavanceerde technologische oplossingen voor de wereldwijde levensmiddelen- en drankenindustrie, introduceert CoreTakr Flex, een slimme en flexibele gerobotiseerde ontkerntechnologie met product data management.

De nieuwe en verbeterde CoreTakr Flex beschikt over een volautomatische ontkernoplossing met een handmatige invoer en is geschikt voor zo'n 15 verschillende soorten groenten zoals, ijsbergsla, radicchio, Romaine en selderij. De CoreTakr Flex kan dankzij haar semi-automatische oplossing tot 2.400 kroppen per uur ontkernen. Door het Core Takr Flex-systeem te implementeren, kunnen bedrijven verspilling terugdringen en hun CO2-voetafdruk verkleinen.

 

FTNON automatiseert op veilige en uiterst hygiënische wijze repeterende taken van mensen en verzamelt tegelijk een schat aan bruikbare gegevens. 

CoreTakr Flex maakt gebruik van de gerobotiseerde systemen van JBT's FTNON. FTNON automatiseert repetitieve menselijke handelingen op een veilige en uiterst hygiënische manier en verzamelt tegelijk een schat aan bruikbare gegevens. De verzamelde gegevens omvatten productieoverzichten, informatie betreffende grondstoffen en details over de inkomende producten, waarmee het gerobotiseerde ontkernsysteem van informatie wordt voorzien. Proces- en machinegegevens worden opgeslagen en gebruikt om onderhoud te voorspellen, de effectiviteit van de machine te maximaliseren en de productkwaliteit te optimaliseren. 

De betrokkenheid van JBT Food Tech houdt niet op na de aankoop van een CoreTakr Flex-systeem maar blijft gedurende de levensduur van de apparatuur bestaan. JBT Food Tech is een full-service partner die haar klanten tijdens alle processen ondersteunt. Dankzij de diensten van JBT's PRoCARE komen klanten niet voor onverwachte kosten te staan omdat er tijdig en doelgericht onderhoud plaatsvindt op basis van ervaring en expertise. 

Er zijn verschillende PRoCARE-servicepakketten beschikbaar, afhankelijk van de productie en het kostenbeheer.

Klik hier om meer te weten te komen over de verschillende oplossingen die JBT groenteverwerkers te bieden heeft. 

Voor meer informatie: 
Cooper Robinson
JBT Corporation
+1 (317) 979-0775
www.dittoepr.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven