Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Save Foods neemt deel aan webinar 'Solution for Avocado'

Save Foods, een agro-food-tech bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en afzet van milieuvriendelijke producten die speciaal zijn ontworpen om de houdbaarheid te verlengen en de voedingsveiligheid van verse groenten en fruit te garanderen, kondigt vandaag aan dat het deelneemt aan een webinar op woensdag 30 juni, om 8 uur EDT. De webinar zal de technologische ontwikkelingen in de avocado-sector bespreken en de technologie van Save Foods laten zien, die gericht is op het verminderen van bederf en voedingsverlies.

Save Foods is uitgenodigd om deel te nemen aan het "Solution for Avocado" webinar van het Israel Export Institute, in samenwerking met de Economische Missie naar Zuid-Afrika en Lindie Stroebel van Mission Produce. Stroebel is de Zuid-Afrikaanse manager bij Mission, de wereldleider in het aankopen, telen en distribueren van verse Hass avocado's.

Dan Sztybel van Save Foods, de Israƫlische dochteronderneming van Save Foods: "Dit webinar is een mooi platform om te beginnen met de samenwerking met Zuid-Afrikaanse bedrijven en Mission is ook een proactieve medewerker bij het scouten, opzetten van B2B-bijeenkomsten en het faciliteren van verbindingen."

Zuid-Afrika is in de wereld een belangrijke avocadoteler en -exporteur. Ongeveer de helft van de Zuid-Afrikaanse avocadoteelt wordt geƫxporteerd, voornamelijk naar Europa. Save Foods is dan ook van plan bepaalde voordelen van zijn technologie voor de Zuid-Afrikaanse markt te demonstreren, met name wat betreft de verlenging van de houdbaarheid van avocado's, de vermindering van het gebruik van schadelijke gewasbeschermingsmiddelen terwijl miljoenen avocado's van de vuilstortplaats worden gehouden, en de voedingsveiligheid.

De oplossing van Save Foods is ontworpen om de houdbaarheid te verlengen door het bederf en de bederfelijkheid van groenten en fruit van het veld tot het bord te verminderen zonder gevaarlijke chemische residuen op versproducten. Gemiddeld kunnen de producten van Save Foods bedorven fruit in de retail met 50% verminderen.

Door ziekteverwekkers te bestrijden en te voorkomen, verlengen de producten van Save Foods niet alleen de houdbaarheid van versproducten en verminderen ze voedingsverlies en verspilling tijdens het transport en in de retail, maar zorgen ze ook voor een veilig, natuurlijk en gezond product.

Voor meer informatie:
David Palach
Save Foods, Inc.
david@savefoods.co
itrade.gov.il

Publicatiedatum: