Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Straks alles onder 1 dak

Eerste paal geslagen voor nieuw pand R&M Forwarding

Tholen - Woensdag 30 juni werd de eerste paal geslagen van het nieuwe pand op het terrein van Nieuw-Reijerwaard, waar inmiddels al 23 van de 96 hectare is uitgegeven. Met nog maar liefst 1150 palen te gaan, mochten Rien van Beek en Mark van der Slik de eerste paal symbolisch vastleggen. En dat werd feestelijk gevierd met champagne.


Henk van Os, vice-voorzitter bestuur GRNR, directeur van Nieuw-Reijerwaard Gert-Jan Metselaar en voorzitter Tanja de Jonge van Nieuw-Reijerwaard waren ook aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein.

Op de oude locatie liep R&M tegen beperkingen aan en zo kwam de logistiek dienstverlener uit op een geschikte plek bij Dutch Fresh Port, het grootste gespecialiseerde agro/vers/foodcluster in Nederland. Het nieuwe state-of-the-art gebouw krijgt twee verdiepingen, wordt 300m lang met een totale vloeroppervlakte van 21.000m2. Ook is er straks beschikking over een koelcapaciteit van 10.000 pallets.


Daar gaan ze in witte pakken, naar de heimachine. Vlnr Erwin Lam van Necron, René Velthoen en Rien van Beek van R&M Forwarding, Bjorn Carlier van Necron, Mark van der Slik van R&M Forwarding en Gerard van Liempt van Necron.

Er wordt gekoeld met een milieuvriendelijke koelinstallatie op basis van ammoniak en er is de mogelijkheid tot snelkoelen en diep inkoelen. Daarnaast biedt R&M ook nog minimaal 8 kantoorruimtes voor im- of exporteurs die zich daar willen vestigen.


Rien en Mark proosten op de eerste paal.

“Wij staan ten dienste van de fruithandel, van importeur tot aflader”, aldus Rien. “Straks hebben we alles in huis: inpak en ompak, douane faciliteiten, distributie, rijpen, netten, logistiek, ofwel het totaalpakket tot de eindbestemming.” 


Niek Kroeze, projectmanager van Aan de Stegge en Jeroen Kappert, de projectleider van Aan de Stegge. Zij zorgen ervoor dat de hele bouw in goede banen wordt geleid.

Looije Packing en IQ Packing betrekken beide 3000m2 zodat de klanten optimaal in de ompakfaciliteiten kunnen worden bediend. Met alle benodigde certificeringen zoals AEO en IFS, kunnen wij ze volledig ontzorgen, zodat zij zich op hun eigen business kunnen concentreren”, aldus Rien.


Tanja de Jonge van GRNR overhandigt Mark van der Slik een mooie luchtfoto cadeau

Het project wordt uitgevoerd door Aan de Stegge Twello. Naar verwachting zal de eerste fase in het eerste kwartaal 2022 afgerond zijn en in mei operationeel.


Impressie van de nieuwbouw

Voor meer informatie:
Rien van Beek
R&M Forwarding
Handelsweg 120
2988 DC Ridderkerk
+ 31(0) 10 244 4047 
rien@rmforwarding.com
www.rmforwarding.com