AVA Berries en Mademoiselle Macaron creëren Franse lekkernij met aardbeien

Om de terugkeer van Wimbledon te vieren, heeft AVA Berries samengewerkt met de bekende patisserie Mademoiselle Macaron om een trio macarons te creëren, gemaakt van verse en zoete AVA aardbeien.

Deze delicate Franse lekkernijen kunnen vandaag rechtstreeks worden besteld en worden geleverd in een doos van twaalf, met drie nieuwe smaken.

Mademoiselle Macaron heeft een AVA Strawberry Champagne Macaron gemaakt met een Italiaanse champagne botercrème en AVA aardbeien pâte de fruit vulling. Er is ook een AVA Strawberry and Cream Macaron met zijn zachte crémeganache en een AVA Strawberry Pâte de Fruits Macaron die fris en fruitig is.

Deze producten zijn slechts een beperkte tijd verkrijgbaar en zijn de perfecte begeleiding bij het kijken naar de Wimbledon van dit jaar, of gewoon als traktatie op een warme zomeravond met vrienden.

Rachel Hanretty van Mademoiselle Macaron gaf een toelichting op de samenwerking: "We zijn bijzonder enthousiast over deze nieuwe limited-edition lijn. Door samen te werken met AVA Berries konden we rechtstreeks naar de bron gaan om de zo belangrijke smaak te behouden. Elke zoete creatie is een viering van tennis, zomer, aardbeien en patisserie-innovatie."

Jill Witheyman van AVA Berries: "Er is iets heel speciaals aan macarons en daarom zijn we zo blij dat we met Mademoiselle Macaron hebben samengewerkt om deze nieuwe Franse lekkernijen te creëren. We weten dat onze aardbeien een uitzonderlijke smaak hebben en Rachel heeft iets gecreëerd waar je smaakpapillen gegarandeerd van gaan tintelen."

AVA Berries is in het Verenigd Koninkrijk te vinden in de Specially Selected van Aldi, de Irresistible van Co-Op, The Best van Morrisons en Taste the Difference van Sainsbury, evenals in M&S-winkels en te herkennen aan het AVA-etiket.

Voor meer informatie:
AVA Berries
www.avaberries.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven