Sharon zegt de AGF-sector vaarwel

Tholen – Vandaag, woensdag 30 juni, is mijn laatste werkdag bij AGF.nl. Na drieënhalf jaar heb ik besloten de AGF-sector vaarwel te zeggen en mijn droom te volgen door te starten met de politieopleiding.

De kennismaking met de AGF-sector begon op de Fruit Logistica in 2018, tevens mijn eerste werkdag bij AGF.nl. Tijdens de beurs heb ik ontzettend veel mensen ontmoet, maar eerlijk gezegd kan ik me er weinig van herinneren. De beurs was nogal overweldigend. Gelukkig heb ik in de jaren daarna een heleboel leuke en interessante mensen mogen leren kennen.  

Waar mijn collega zich voornamelijk richt op de Nederlandse AGF-sector, mocht ik mij op de Belgen gaan focussen. In het begin was dat best lastig, Belgen zijn geen Nederlanders en andersom, maar na al die jaren ben ik onze Zuiderburen ontzettend gaan waarderen en ga ik veel mensen uit de Belgische AGF-sector oprecht missen.

De keuze voor het politievak heb ik gemaakt met de gedachte: nu of nooit. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door drugssmokkel en andere criminele praktijken. Tevens hoop ik tijdens mijn werk bij de politie wat te kunnen bijdragen aan de samenleving. Na een lang sollicitatietraject, hoop ik in augustus te starten met de opleiding. Mijn uiteindelijke doel is aan de slag te gaan bij de opsporing.

Bij deze wil ik iedereen bedanken, zowel de Belgen als de Nederlanders, met wie ik heb samengewerkt. Ik heb met veel plezier in de AGF-sector gewerkt en ontzettend veel geleerd. Ik zou het leuk vinden om jullie nog eens tegen te komen, jullie mij waarschijnlijk niet, maar dan knijp ik wel een oogje dicht😉.

Het ga jullie goed!


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven