Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruim 600 bezoekers aanwezig op open dag Nederlands grootste pruimenteler

Veel interesse in nieuw sorteer- en pakstation B&B Fruit

Tholen - Afgelopen weekend presenteerde B&B Fruit haar nieuwe pruimensorteer- en pakstation in Herveld met een open dag. Op vrijdag werden familieleden en de bouwers al verwelkomd bij de nieuwbouw, waarbij de moeder van Marinus Bunt - "ze was apetrots" - de officiĆ«le opening verzorgde. Zaterdag gingen de deuren open voor het grote publiek. 

"We hebben zaterdag 600 man mogen verwelkomen en kijken terug op een hele mooie dag. Het is echt een druk weekend geweest. Veel collegatelers, maar ook mensen uit de handel zijn wezen komen kijken", blikt Marinus tevreden terug. "Het enige nadeel van de drukte is dat je niet de gelegenheid hebt om met iedereen te praten, zodat je ze niet de aandacht kunt geven die ze verdienen."

"Het hele gebouw staat vol met planten, flessen wijn en andere cadeaus. We zijn er sprakeloos van", vervolgt Marinus, die samen met zijn neef Frederik het bedrijf runt. Bezoekers konden ook de nieuwe pruimensorteermachine van Sorma aan het werk zien, die zowel sorteert op de inwendige als uitwendige kwaliteit. Zo worden vrucht- en schilbeschadigingen er automatisch uitgesorteerd.

De nieuwbouw werd gerealiseerd door Van der Grift uit Renswoude. De komende weken zal B&B Fruit zich opmaken voor het Hollandse pruimenseizoen. "We hebben nu het personeel naar huis gestuurd. Rond 20 juli verwachten we ze weer terug en gaan we volop pruimen oogsten, sorteren en verpakken", besluit Marinus.

Voor meer informatie:
Marinus Bunt
B&B Fruit
Schoolstraat 2
6674 AK Herveld
+31 (0)6 225 28 117
marinus@benbfruit.nl
www.benbfruit.nl