Francis Kint opnieuw aan de slag bij Greenyard als Managing Director van de Frozen Divisie

Francis Kint is aangesteld als Managing Director van de Frozen Divisie bij Greenyard, meldt het bedrijf in een persbericht. Kint start bij het bedrijf op 1 juli 2021 en zal er Erwin Wuyts opvolgen, huidig Managing Director van de Frozen divisie, die het bedrijf zal verlaten in november 2021. Francis Kint heeft meer dan 25 jaar ervaring in internationale, leidinggevende functies en keert nu terug naar Greenyard, waar hij bij Univeg eerder al verschillende rollen vervulde sinds 2009, en waar hij CEO was tussen 2013 en 2015.

Francis komt over van Ter Beke, waar hij sinds 2018 aan de slag was als CEO. Daarvoor had hij gelijkaardige functies bij Vion Food Group, Chiquita en Univeg (Greenyard). “Ik ben zeer opgetogen om terug te keren naar de Greenyard familie,” zegt Francis Kint. “Het bedrijf heeft een uitgesproken ambitie om verder te groeien, en een productaanbod dat beantwoordt aan de wensen van de hedendaagse consument. Greenyard Frozen heeft een unieke positie om, samen met haar klanten over de hele wereld, de consumententrend naar een gezondere levensstijl en een duurzamere voedselwaardeketen, mee te helpen versnellen. Ik kijk ernaar uit om te kunnen bijdragen aan dat doel.”

Marc Zwaaneveld, co-CEO Greenyard: “Onze Frozen Divisie toont de laatste jaren een significante vooruitgang. We willen het momentum dat we hebben gecreëerd nu ook bevestigen, om zo blijvend te versnellen en met succes onze ambitieuze groeistrategie te realiseren. Francis is de juiste persoon op de juiste plaats, om dit traject te leiden.”

“We bedanken Erwin Wuyts, om aanvaard te hebben de Greenyard Frozen divisie tijdelijk te leiden in 2019, en om vervolgens langer aan te blijven tijdens de Covid-19-periode en de Frozen Divisie doorheen de pandemie te loodsen. We wensen hem alle succes met het vervolg van zijn loopbaan.” 

Voor meer informatie:
Cedric Pauwels
Greenyard
+32 (0) 153 24 200
cedric.pauwel@greenyard.group
www.greenyard.group


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven