Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nelisse Groente en Fruit uit Bergen op Zoom:

“Nieuwe doelgroep schept ruimte voor verbreding en vernieuwing”

Tholen – Ook nu de coronamaatrelen voor het grootste deel zijn afgeschaald blijft het druk in de winkel van Nelisse Groenten en Fruit. “Tijdens de lockdown hebben we een nieuwe doelgroep aangeboord en veel van hen weten we vast te houden”, vertelt eigenaresse Matty van Oevelen. Die klanten zijn vooral te verleiden met convenience producten, pizza’s, smoothies, gevulde broodjes, verse maaltijden etc. Ook voor verbreding van het assortiment met ambachtelijke kaas en zuivel ziet zij kansen.


Adrie van Oevelen zit al ruim 45 jaar in het vak

Nelisse Groenten en Fruit vormt samen met een keurslager en ambachtelijke bakker Vershof Zonneplein. “Je ziet steeds meer AGF-speciaalzaken die zo’n brede mix aanbieden. Bij ons in het winkelcentrum is nog geen kaasboer, dus daar ligt echt een kans.”


Verbreding met het assortiment in noten en met ambachtelijke kaas en zuivel schept kansen.

Zelf pakken ze deze mogelijkheid niet op. Echtgenoot Adrie van Oevelen zit al ruim 45 jaar in het vak en het echtpaar is van plan om de winkel van circa 96m2 over te dragen. De winkel is te huur of te koop. “Het is een goed lopende winkel met een trouwe en vaste klantenkring. Nog altijd een bedieningszaak waar gemoedelijkheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Door de nieuwe doelgroep die tijdens corona is aangeboord is er zeker ruimte voor verbreding en vernieuwing. We komen graag in contact met een ondernemer die deze kans wil pakken", besluit Matty.

Voor meer informatie
Matty en Adrie van Oevelen
Nelisse Groenten en Fruit
Zonneplein 7
4624 BC Bergen op Zoom
+31 (0)6 14 71 07 22
vanoevelen.agf@home.nl
www.nelisse.uwgroenteman.nl