Spar NI onthult nieuwe EuroSpar met nieuwste Fresh-concept

Spar NI onthult nieuwe EuroSpar met nieuwste Fresh-concept
Spar-exploitant Henderson Group heeft een EuroSpar van € 4,32 mln in Doagh onthuld als de eerste Spar UK Fresh-conceptwinkel die in Noord-Ierland wordt geopend. De nieuwe EuroSpar heeft een verkoopoppervlakte van 700 m2, biedt werk aan 35 mensen en geeft een verswinkelervaring op maat voor de gemeenschap van Doagh.
Bron: spar-international.com 

Spanje: Coviran noteert omzetgroei van 21%
De Spaanse coöperatieve en supermarktketen Coviran rapporteerde een bruto-omzet van €1,7 mld in het boekjaar 2020, een stijging van 21,5% op jaarbasis. De omzet in Portugal bedroeg €196 mln, terwijl Spanje €1,50 mld opleverde. De totale economische activa van de retailer bedroegen €213 mln, een daling van 2,07% op jaarbasis. De EBITDA steeg met 11% ten opzichte van vorig jaar tot €11,5 mln, terwijl de sociale kasstroom €810 mln bedroeg (+14,6%), en de investeringen €4,17 mln.
Bron: esmmagazine.com 

Nederland: Jumbo opent nieuwe thuisbezorghub in Deventer
De Nederlandse retailer Jumbo heeft zijn 11e thuisbezorghub geopend in Deventer, die zal zorgen voor een betere distributie van boodschappen besteld via de jumbo.com website of de app van de retailer, aldus de retailer. De nieuwe hub, gelegen aan de Kluwerweg 6 in Deventer, bestaat uit een nieuw gebouw met ongeveer 1300 m2 vloeroppervlakte. Het zal worden gebruikt om goederen te bezorgen in de gebieden Apeldoorn, Deventer, Twello, Colmschate, Bathmen, Gorssel en Lochem.
Bron: esmmagazine.com 

Finland: K Group gaat investeren in geautomatiseerd inzamelsysteem
K Group heeft aangekondigd de komende jaren tientallen miljoenen euro's te willen investeren in de automatisering van het verzamelen van online boodschappenbestellingen. Dit zal de klantenervaring verder verbeteren en de processen efficiënter maken.
Bron: esmmagazine.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven