Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Super agf markten deelt tip van klant

Hoe scoor je een lekkere watermeloen?

Het is warm en wat is dan lekkerder dan watermeloen om de dorst te lessen. De keus is momenteel reuze maar welke kies je? Een klant van Super agf markten wist het. Door het op Facebook te delen kan iedereen nu zijn voordeel ermee doen:

"1. Let op de vlek: De grote gele vlek is de plaats waar de meloen op de grond heeft gelegen. Hoe groter die is, hoe beter de meloen.
2. Strepen: Je wilt zoveel mogelijk strepen, ook wel webben genoemd, op je meloen hebben.
3. Het geslacht: Ja, watermeloenen worden onderverdeeld in jongetjes en meisjes. De jongens zijn ovaal en groot, de meisjes wat kleiner en ronder. Die laatste zijn (uiteraard) zoeter en smaakvoller.
4. Het formaat: Kies een meloen die niet te groot en niet te klein is. Gemiddelde grootte is ideaal. Als hij zwaar aanvoelt voor zijn omvang dan is dat een goed teken.
5. Het steeltje: Het steeltje moet droog en bruin zijn. Dat is een teken dat de meloen rijp is. Is het steeltje nog groen dan is de watermeloen vermoedelijk te vroeg geplukt." 

 

Publicatiedatum: