Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AspergeGilde Peel en Maas zet laatste 'lokale held' van het seizoen in het zonnetje

Op zondag 20 juni heeft het AspergeGilde Peel en Maas Jan Bouten in het zonnetje gezet en uitgeroepen tot lokale held vanwege zijn jarenlange betrokkenheid en inzet voor het centrum van Panningen en omgeving. Met een oud treintje en opvallende aanhanger verraste het AspergeGilde Jan Bouten in het centrum van Panningen waar hij een luxe aspergepakket overhandigd kreeg. Omroep P&M was getuige van het schouwspel. Het AspergeGilde heeft afgelopen aspergeseizoen iedere twee weken een lokale held uitgeroepen als alternatief voor een grootse opening van het aspergeseizoen.

Jan Bouten was op zondag 20 juni de zevende en laatste lokale held die door het AspergeGilde in het zonnetje werd gezet. Jan Bouten heeft zestien jaar met veel enthousiasme de functie van centrummanager vervuld, een cruciale taak binnen de centrumgemeenschap. Jan heeft zich ook speciaal ingezet voor de promotie van asperges. Zo was hij een van de kartrekkers van de AspergeShopdag die jarenlang op Hemelvaartsdag werd georganiseerd.

Ook was Jan tijdens het aspergeseizoen 2016 ambassadeur van het AspergeGilde. Daarnaast is Jan al twaalf jaar voorzitter en organisator van de Christmas Truckrun en is hij sinds 1995 vrijwilliger voor het Toeristisch Platform Peel en Maas. Voor het bestuur van het AspergeGilde alle reden om Jan Bouten vandaag in het zonnetje te zetten. Het item wordt woensdagavond na het journaal op Omroep P&M uitgezonden.

In het zonnetje-actie
In plaats van een feestelijke opening van het aspergeseizoen, heeft het AspergeGilde Peel en Maas dit jaar de actie ‘In het zonnetje zetten’ georganiseerd. Om het positieve voorjaarsgevoel en de start van het aspergeseizoen met haar omgeving te delen, ging het AspergeGilde iedere twee weken op pad om een lokale held in het zonnetje te zetten. De lokale helden kregen een luxe aspergepakket overhandigt met o.a. een strippenkaart waarmee ze bij lokale horeca kunnen genieten van aspergegerechtjes. Op donderdag 24 juni wordt het aspergeseizoen volgens traditie afgesloten.

Voor meer informatie:
AspergeGilde Peel en Maas
info@aspergegildepeelenmaas.nl   
www.aspergegildepeelenmaas.nl    

Publicatiedatum: