Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steven Barnard van Mission Produce finalist Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2021

Het bedrijf Mission Produce, dat Hass-avocado's teelt, inkoopt en verhandelt, maakte onlangs bekend dat oprichter en CEO Steven Barnard door Ernst & Young is uitgeroepen tot finalist van de Entrepreneur of the Year Award. De jaarlijkse award, die dit jaar voor de 35ste keer wordt uitgereikt, is bedoeld voor zakelijk leiders wier ambitie, vindingrijkheid en moed bedrijven van het heden naar de toekomst leiden. 

Barnard werd gekozen door een panel van onafhankelijke leden. De winnaars van de Award zullen op 29 juli tijdens een virtuele ceremonie bekend worden gemaakt en vervolgens levenslang deel uitmaken van de groep Entrepreneur of the Year-alumni wereldwijd. 

Steve Barnard, CEO en oprichter van Mission Produce

“Ik ben trots dat ik Mission Produce mag vertegenwoordigen tussen een aantal van de meest invloedrijke zakenmensen ter wereld," zei Barnard. "De afgelopen vier decennia heeft Mission haar stempel op de sector gedrukt. Het is een enorme eer om de kans te krijgen de aandacht te vestigen op de geweldige prestatie die we hebben geleverd."

Barnard, een respecteerde agribusiness-veteraan uit Californië, richtte Mission Produce in 1983 op. Vandaag de dag bedient het bedrijf retailers, groothandelaren en foodservicebedrijven in meer dan 25 landen. De waarde van Mission wordt op € 5,5 mld geraamd en zal tegen 2023 naar verwachting gegroeid zijn naar € 6,7 mld. Als voornaamste leidinggevende binnen Mission is Barnard verantwoordelijk voor het maken van cruciale zakelijke beslissingen en het aansturen van de directie.   

De Entrepreneur of the Year is één van de award-programma's voor ondernemers en zakelijk leiders. De genomineerden worden geselecteerd aan de hand van zes criteria: ondernemend leiderschap, talentmanagement, financiële prestaties, maatschappelijke impact, het opbouwen van een op waarden gebaseerde onderneming en originaliteit, innovatie en toekomstvisie. Sinds haar introductie werd het award-programma uitgebreid om zakelijk leiders in meer dan 145 steden in 60 landen te kunnen erkennen.  

Regionale awardwinnaars kunnen in aanmerking komen voor de Entrepreneur of the Year Award en zullen tijdens het Strategic Growth Forum in november bekend worden gemaakt. De winnaar van de Entrepreneur of the Year National Overall Award zal in juni 2022 meedingen naar de Ernst & Young World Entrepreneur of the Year Award.  

Voor meer informatie:
Denise Junqueiro  
Mission Produce, Inc.  
press@missionproduce.com     
www.worldsfinestavocados.com   

Publicatiedatum: