Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ADN RI&E Support

Support bij risico's in de winkel

In deze tijden van arbeidskrapte is het gemotiveerd en gezond  houden van medewerkers een belangrijke taak van werkgevers. Wat je daar minimaal voor moet doen is de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Als drukke ondernemer kan dat weleens versloffen merkte ook Alex Man van Puur Kampen. Hij schakelde de nieuwe dienst ADN RI&E Support in. 

“Tijdens de uitvoering van het STAP (basis) traject, om mijn winkel naar een hoger plan te trekken en te groeien, kwam de RI&E ter sprake, deze was sterk verouderd. Hiervoor biedt ADN, in de persoon van Jan van den Berg, een nieuwe dienst aan. De afspraak was snel gepland en samen met Jan zijn we de winkel doorgegaan. Enkele punten hebben we direct opgepakt, zoals een verbandtrommel laten controleren door de apotheek die hier om de hoek zit. Dat klinkt voor de hand liggend, maar als ondernemer ben je druk met tal van zaken en zullen er altijd dingen zoals deze blijven liggen of ‘vergeten’ worden. Na het bezoek van Jan hebben we de verdere afgesproken punten opgepakt. Waar even een kort bezoek al niet goed voor is om alle zaken weer op orde te stellen. Wij kunnen weer voorruit!”, aldus Alex Man van Puur Kampen.

Klik hier voor meer informatie over ADN RI&E support.

Dit artikel is in aangepaste vorm overgenomen uit het ADN Magazine van mei 2021.

Publicatiedatum: