Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaartverkoop PotatoEurope 2021 van start

Nu de beperkende coronamaatregelen stap voor stap worden losgelaten, is de beursorganisatie verheugd te melden dat momenteel alle seinen op groen staan voor PotatoEurope 2021. Inmiddels is ook de ticketshop voor het evenement geopend en gaat de kaartverkoop van start. Achter de schermen is hard toegewerkt naar dit moment.

De voorbereidingen voor aardappelvakbeurs PotatoEurope, dit jaar gehouden op 1-2 september, zijn in volle gang. Met het team van WUR Open Teelten in Lelystad zorgt de organisatie ervoor dat de evenementlocatie klaar is voor het eerste internationale aardappelevenement in Europa sinds het begin van de coronapandemie.

Net als bij voorgaande edities is ook dit jaar, naast het faciliteren van ontmoetingen binnen de gehele aardappelketen, het delen van informatie, kennis en innovaties met de sector een belangrijk doel van PotatoEurope. Daarom zal er tijdens deze editie opnieuw ruimte zijn voor alom bekende programmaonderdelen zoals de binnen- en buitenbeurs, rooidemonstraties, demovelden, de Innovatie Award en een wetenschappelijk symposium.

“Standhouders kunnen zich tijdens PotatoEurope profileren in de beursomgeving, terwijl bezoekers de kans krijgen om zich te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de aardappelsector. Ook hebben we dit jaar een platform opgezet voor
studenten en bedrijven om met elkaar in contact te komen, in de vorm van het nieuwe programmaonderdeel Talent Scouting. Daarnaast faciliteren we face-to-face meetings tussen verschillende bedrijven met het b2b matchmaking event, waarvoor de inschrijvingen ook
geopend zijn”, blikt Kuno Jacobs van organisator DLG Benelux vooruit.

Met meer dan 220 bedrijven die hun stand of plek op het beursterrein van PotatoEurope reeds geboekt hebben, waarmee reeds 85 procent van de beurs gevuld is, kan Jacobs spreken van een positieve aanloop naar het evenement. “We zien dat bedrijven er erg aan
toe zijn om hun relaties en potentiële klanten weer in levenden lijve te ontmoeten. PotatoEurope is daarvoor het ideale platform”, aldus Jacobs. Dat blijkt ook uit de positieve reacties vanuit de sector:

"Het Nederlandse aardappelcluster is een hecht internationaal netwerk van veredeling, teelt, handel, logistiek, verwerking en toelevering. PotatoEurope vervult daarin voor de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) een hele belangrijke rol als ontmoetingsplaats voor vernieuwing en dialoog en draagt daarmee bij aan de leidende rol van Nederland ten aanzien van de aardappel in de wereld. De NAO heet iedereen daarom van harte welkom op onze stand tijdens PotatoEurope 2021", aldus Dick Hylkema, directeur van de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO).

“Wij verheugen ons erop om tijdens PotatoEurope 2021, het eerste sectorevenement sinds een lange tijd, weer fysiek in contact te komen met de aardappelsector. PotatoEurope is voor ons een belangrijk evenement waar de belangrijkste spelers samenkomen, met wie we op deze manier gemakkelijk kennis en informatie kunnen uitwisselen. Mede dankzij de strakke organisatie biedt de vakbeurs ons daarnaast de uitgelezen mogelijkheid tot het persoonlijk uitnodigen van klanten om in contact te komen en onze demovelden te komen bekijken.”
Glenn Machielsen, Marketing Communicatie Manager bij Bayer CropScience NL (PotatoEurope 2021 sponsor) 

“Als groothandel op het gebied van brandstoffen, smeerolie, propaan en installaties zijn veel van onze afnemers agrariërs. PotatoEurope 2021 biedt ons een uitgelezen kans om onze bestaande afnemers weer fysiek te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Wij zijn
daarom trotse sponsor van PotatoEurope 2021 en zien de beurs met veel vertrouwen tegemoet!” Jan Sipke Hulzinga, directeur Bol | van Staveren (PotatoEurope 2021 sponsor)

“CASE IH is al sinds geruime tijd de trotse tractorsponsor van PotatoEurope, wij zijn dan ook verheugd dat we op de komende editie in september onze laatste innovaties daar live kunnen presenteren. Wij kijken uit naar een mooi en succesvol PotatoEurope 2021 met
demonstraties waarbij connectiviteit centraal staat en heten iedereen van harte welkom!" Marc Devriese, Business Director Case IH/Steyr Benelux (PotatoEurope 2021 sponsor)

“We ontmoeten u graag tijdens PotatoEurope 2021. De koffie staat nu al voor u klaar, in ons nieuwe hoofdkantoor in Waddinxveen!”
Boudewijn van Fraassen, Director Agricultural Packaging LC Packaging (PotatoEurope 2021 sponsor)

Voor meer informatie:
https://www.messe-ticket.de/PE/PotatoEurope2021/Shop 

Publicatiedatum: