Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Attentie: Oplichter geeft zich uit als medewerker Italiaanse Agricoop Bio

Alle marktdeelnemers in de sector worden erop geattendeerd dat een fraudeur zich bij sommige leveranciers heeft voorgedaan als koper van het Italiaanse bedrijf Agricoop-Bio dat in Avola is gevestigd. Er worden e-mails geschreven vanaf valse e-mailadressen die de naam van het bedrijf suggereren (bijvoorbeeld: agricoopbioagrumi@agricoopbioagrumi.it).

De onderneming, die reeds een klacht heeft ingediend bij de bevoegde autoriteiten, waarschuwt dat de vermeende koper geen band heeft met de onderneming en dat bestellingen van goederen die door deze persoon worden geplaatst, niet aan Agricoop-Bio zullen worden toegeschreven.

Gelieve er nota van te nemen dat Agricoop-Bio geen goederen aankoopt via telematicatransacties, maar alleen via rechtstreeks telefonisch contact met de voorzitter Tommaso Caruso.

Agricoop-Bio heeft geen agent. De enige officiële contacten om gewassen aan te kopen of te verkopen zijn die van de voorzitter.

Voor eventuele soortgelijke omstandigheden verzoeken wij telers en leveranciers dan ook zeer oplettend te zijn en de nodige bevestiging van de bestellingen te vragen aan het echte Agricoop-Bio, door contact op te nemen met de volgende adressen:

Tommaso Caruso
Agricoop Bio
C.da Mutubè snc
96012 Avola (SR) - Italië
+39 393 638 9737 
agricoopbio@simail.it
agricoopbio@hotmail.it 

Publicatiedatum: