Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Better Bites groente snacks wint Food Innovation Bachelor’s Award

De winnaar van de Food Innovation Bachelor’s Award (FIBA) 2021 is Better Bites van Guusje van der Fleuten. Het gaat om een gezondere snack op basis van groenten en peulvruchten. “Dit product is een innovatieve snack. Het is niet zomaar een vervanging voor een bitterbal, maar het is totaal nieuw. Ook is er vrij uitgebreid marktonderzoek gedaan", aldus de jury.

De prijs werd op 10 juni voor de 17e keer uitgereikt. Elk jaar organiseert het Voedingscentrum deze wedstrijd. Om studenten al tijdens hun opleiding te stimuleren en enthousiasmeren om na te denken over gezonde en duurzame voeding. Toekomstige foodprofessionals kunnen immers met hun producten een belangrijke bijdrage leveren aan een gezonder en duurzamer eetpatroon.

De tweede prijs ging naar Wow meals van Isabelle van de Grint en de derde plaats ging naar Green-o-Sauce van Rosanne Blaauwijkel, Inge Hoog Antink, Femke Kruise en Calvin Sim.

Bron: Voedingscentrum

Publicatiedatum: