Groente- en fruitbewerkingsmachines en transportbanden in online veiling

Diverse groente- en fruitbewerkingsmachines van Heemskerk fresh & easy, waaronder verpakkingsmachines, snijmachines, sorteermachines en transportbanden, worden wegens overcompleet online geveild via het platform van Troostwijk Auctions. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen. Op dinsdag 15 juni 2021 sluit de veiling om 14:00 uur.

Heemskerk fresh & easy uit Rijnsburg verkoopt haar overtollige groente- en fruitbewerkingsmachines via een online veiling bij Troostwijk Auctions. Onder de digitale hamer verschijnen onder meer blueprint packers, liften, sorteermachines, verpakkingsmachines, spare parts, snijmachines en transportbanden. Bekijk hier het volledige aanbod.

Duurzaam, met het beste resultaat
Heemskerk fresh & easy vindt het belangrijk dat haar producten een positieve bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl en bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid van de consument. Duurzame én lekkere producten die zo puur mogelijk zijn spelen daarbij een belangrijke rol.

Maar op het gebied van duurzaamheid gaat het bedrijf nog een stapje verder. Zo wordt al het groente- en fruitafval naar een boer in de omgeving gebracht om als veevoer te dienen. Bovendien reduceert Heemskerk fresh & easy elektriciteit, gas en water waar mogelijk. Het bedrijf zet zich ook maatschappelijk in door diverse gezonde en sportieve initiatieven te steunen en hulpbehoevenden te helpen.

De keuze om de overtollige machines via het internationale veilingplatform van Troostwijk te verkopen is ook vanuit circulariteitsoogpunt gemaakt. Want door de machines te veilen, gunt Heemskerk fresh & easy haar materieel een tweede leven. En dat heeft voor de koper ook een voordeel: je koopt machines voor een prijs die je zelf bepaalt.

Over de veiling
Tot dinsdag 15 juni 2021 kan op kavels geboden worden. De online veiling sluit vanaf 14:00 uur.

Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op maandag 14 juni 2021. Aanmelden voor 9 juni 2021 om 17:00 uur, via: aanmelden@troostwijkauctions.com. Locaties van de kijkdag: Bankijkerweg 8, 2231 MH in Rijnsburg.

Voor meer informatie:
Troostwijk Veilingen B.V.
Overschiestraat 59
1062XD, Amsterdam
+32 (0)3 287 62 62
www.troostwijkveilingen.nl
info@troostwijk.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven