Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restaurants weer open en de Rungis-markt herleeft

Het is spannend op de MIN-markt in Rungis. Sinds het begin van de week verdringen restauranthouders zich op de markt, als gevolg van de heropening van de restaurants. Inmiddels zijn de 1.200 groothandelaren er helemaal klaar voor. Het doel is nu vooral om op tijd aan restaurants te (kunnen) bezorgen.

Voor AGF-handelaar Yoni Cohen vertegenwoordigen de restaurants meer dan de helft van de omzet. “Voor ons allemaal geldt dat we niet kunnen stoppen met glimlachen. Van onze telers tot aan onze bezorgers, tot aan de klanten die morgen in de theaters lunchen en in restaurants dineren. “We gaan weer langzaamaan terug naar hoe het was vóór de coronacrisis, het is ontzettend fijn, we hadden niet gedacht dat het zo snel zou gaan."

"Hoewel de MIN-markt al een toename in activiteit had ervaren na de heropening van de terrassen op 19 mei, zien we sinds 7 juni ook een toename van 30% aan klanten," vertelt Yoni.

Bekijk hieronder de reportage van Francetvinfo:

Bron: bfmtv.com / francetvinfo.fr

Foto: ©Flickr-Bernard Fidel

Publicatiedatum: