VDU helpt kwetsbare arbeidsmigranten met vaccineren

Van Doorn Uitzendgroep (VDU) te Waardenburg, een van de grootste Nederlandse uitzendbureaus voor buitenlandse arbeidsmigranten, gaat de vele honderden arbeidsmigranten helpen om zich te laten vaccineren tegen Covid-19.Deze kwetsbare groepen medewerkers worden van overheidswege niet allemaal opgeroepen voor vaccinatie, terwijl ze op hun werk- en woonlocaties juist met veel mensen in aanraking komen. Daardoor is het belang van vaccinatie groot voor de Nederlandse samenleving. Tevens merkt VDU dat veel medewerkers naar het thuisland willen reizen om daar het vaccin te halen. Deze reis kan hiermee ook worden voorkomen.

VDU werkt al vanaf het begin van de coronacrisis intensief samen met de GGD Gelderland Zuid en beschikt onder andere over een geavanceerde mobiele testlocatie. VDU regelt het vervoer naar de vaccinatielocatie van de GGD en past de werkroosters aan om het vaccineren soepel te laten verlopen.

Testen en vaccineren is vrijwillig en heeft nooit invloed op de bestaande arbeidsverhoudingen. De eerste vaccinatieronde staat gepland voor donderdagochtend 10 juni 2021 op de locatie van de GGD Tiel.

Voor meer informatie:
Michel van Dijke
VDU Uitzendbureau
+31 (0)6 15321922
michel@vdu.nl
www.vdu.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven