Spaanse Bonnysa behaalt Superior Taste Award-label voor drie producten

Bij een proeverij die het International Taste Institute onlangs heeft georganiseerd presenteerde het Spaanse Bonnysa drie van zijn innovatieve producten. Het resultaat was zeer bevredigend en alle drie de producten gingen naar huis met het prestigieuze Superior Taste Award-label.

Het klassieke verse tomatensap werd geprezen voor zijn smaak en versheid en behaalde een score die één gouden ster opleverde. Vooral het aroma viel op en dat heeft alles te maken met de authenticiteit en de versheid van het hoofdingrediënt: de Bonnysa-tomaat.

De Saborsada®, Bonnysa's plantaardige alternatief voor de traditionele sobrasada, een smeerbare soort chorizo, behaalde eveneens een gouden ster. Hier werd vooral de textuur van het product, zijn smeerbaarheid en zijn intense smaak (in Saborsada zit het Spaanse woord voor smaak: sabor, n.v.d.r.) gewaardeerd.


Saborsada, Bonnysa's plantaardige alternatief voor de typische sobrasada

De verse guacamole van Bonnysa kreeg zelfs twee sterren en de meeste juryleden waren het daar volmondig mee eens. Wat het meest aansprak was de authenticiteit van het recept vanwege zijn textuur en de gelijkenis met huisgemaakte bereidingen. Met zijn twee sterren is de versie van Bonnysa de best gewaardeerde guacamole door het International Taste Institute.


Guacamole van Bonnysa

"Bij Bonnysa zijn we erg trots op deze prijs die volgens ons niet alleen een erkenning is voor de smaak van onze producten, maar ook voor de inspanningen van ons hele team om unieke recepten te creëren, met een authentieke smaak en een hoge toegevoegde waarde", zegt Teresa Brotóns. "Dit soort initiatieven laat ons toe een gefundeerde evaluatie te houden van onze producten en laat ons zien dat de weg die we hebben gekozen voor elk van onze producten de juiste is om ook de meest veeleisende fijnproevers te kunnen verrassen. Momenteel blijven we werken aan ons gemaksassortiment om al onze producten continu te verbeteren en vooral om nieuwe alternatieven te blijven ontwikkelen. Deze prijs en de tweemaal behaalde Smaak van het Jaar-prijs voor onze verse geraspte tomaat zijn twee belangrijke opkikkers in een jaar waarin we beetje bij beetje hopen terug te keren naar de normaliteit”, besluit Brotóns.

Het International Taste Institute is 's werelds toonaangevende instelling voor de evaluatie en certificering van voedsel en dranken. Het steunt op een omvangrijk team van experts die de voorgestelde producten zorgvuldig analyseren tijdens de proeverijen. De evaluatie gebeurt op basis van meerdere elementen zoals eerste smaakindruk, uiterlijk, geur, smaak en textuur. Het instituut geeft aan dat sommige van deze evaluaties subjectief zijn en ook niet alleen afhankelijk zijn van de persoon zelf, maar ook van hun culturele gewoonten. Reden te meer voor Bonnysa om deze onderscheiding hoog naar waarde te schatten, want de positieve evaluatie komt uit diverse hoeken, door experts vanuit verschillende sociaal-culturele milieus.

Voor meer informatie:
Bonnysa
+34 965 653 700 
www.bonnysa.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven