prijs gedaald van 5 naar 1 dollar

Australische supermarkten verkopen avocado's voor slechts $1 per stuk

Australische supermarkten verkopen momenteel avocado's voor slechts $1 (€ 0,63) per stuk. Coles en Woolworths hebben de prijzen verlaagd van de populaire in Australië geteelde Hass avocado's, die normaal gesproken vaak meer dan $5 (€ 3,17) per stuk kosten.

Mark Watson, senior category manager gerijpt fruit bij Coles: "We zijn op de piek van het Queensland Hass avocadoseizoen, dus er is een overvloed aan avocado's van uitstekende kwaliteit in onze winkels tegen zeer goede prijzen. Op dit moment kosten avocado's slechts $1 in alle Coles supermarkten in het land. Deze actie loopt tot en met aanstaande donderdag."


Foto: Facebook.com

Woolworths avocado category manager Jessica Loader geeft het 'extreem goede groeiseizoen' de credits voor de sterk gereduceerde prijs van de supermarkt. "Australische Hass avocado's zijn er in overvloed en van fantastische kwaliteit," vertelde ze aan Daily Mail Australia.

Op dit moment kunnen klanten in heel Australië genieten van enkele van de laagste avocadoprijzen van de afgelopen tien jaar. "Avocado's zijn een van onze populairste artikelen en we verwachten dat veel huishoudens het beste halen uit deze overvloedige oogst met  favoriete recepten zoals guacamole en smashed avo op toast," besluit Jessica.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven