Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 25 juni

Kort symposium over kwaliteit blauwe bessen

De blauwebessensector maakt een snelle ontwikkeling door. Nu er steeds weer nieuwe rassen worden geïntroduceerd en de consumentenvraag gestaag blijft groeien, is de kwaliteit van blauwe bessen nog belangrijker geworden. 

De keuzes die gemaakt worden op het gebied van kwaliteit hebben impact op miljoenen consumenten. Iedere stap in de toeleveringsketen heeft zo zijn eigen uitdagingen en biedt kansen om de kwaliteit en tevredenheid van consumenten positief te beïnvloeden. 

Om deze reden wordt er op vrijdag 25 juni een kort symposium gehouden dat in het teken staat van de kwaliteit van blauwe bessen. 

Voor wie?

  • Kwaliteitsmanagers & kwaliteitsinspecteurs
  • Categoriemanagers & Inkopers
  • Telers

Inhoud

  • Teelt, ziekten en afwijkingen
  • Anthocyanen & andere bestanddelen
  • Kwaliteitsstandaarden
  • Kwaliteit in de supermarkt
  • Kwaliteit vanuit consumentenperspectief
  • Trends op gebied van kwaliteit

Sprekers

  • Hans Liekens (Fall Creek)
  • Teus Luijendijk (Groen Agro Control)
  • Peter van der Veeken (Normec Foodcare)
  • Karin Gorree (Normec Foodcare)
  • Jelger de Vriend (Normec Foodcare)

Het evenement vindt plaats op vrijdag 25 juni van 15:00 tot 16:30 uur. De deelname is gratis.

Klik hier om in te schrijven.

Publicatiedatum: