Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Curator en bank blijven botsen in faillissement QQ

De curator in het faillissement van Quality Queen maakt geen grappen. Hij wil graag 123.000 euro terug van de bank, zo blijkt uit de nieuwste faillissementsupdate. Volgens hem is dat bedrag onterecht door de bank geïncasseerd in de afhandeling van het faillissement van het AGF-handels en verpakkingsbedrijf. Ook over nog eens 110 duizend euro aan te nog incasseren debiteuren zijn de curator en de bank het niet eens. 

Vanaf het moment dat Quality Queen failliet ging eind 2019 botert het niet tussen de curator en de bank. Een van de laatste acties in het faillissement is dat de curator de bank een concept dagvaarding heeft gestuurd om alsnog de volgens de curator onterecht geïncasseerde 123.000 euro terug te krijgen voor de boedel. Het zou om een vordering gaan waarvoor de bank niet meer gemachtigd was. 

De concept dagvaarding werd op 1 april verstuurd en door de bank als grap gezien. De curator maakt echter geen grappen en is serieus. 

Ook begin vorig jaar knetterde het al tussen de curator en de bank over het binnenhalen van geld. 

Bekijk hier het nieuwste faillissementsverslag