AspergeGilde Peel en Maas zet Wilhelmien Janssen-Jaspers in het zonnetje

Op zondag 6 juni heeft het AspergeGilde Peel en Maas Wilhelmien Janssen-Jaspers in het zonnetje gezet en uitgeroepen tot lokale held vanwege haar jarenlange betrokkenheid en inzet voor de Meijelse gemeenschap. Met een oude tractor en opvallende huifkar verraste het AspergeGilde Wilhemien Janssen-Jaspers thuis en kreeg zij voor D’n Binger een luxe aspergepakket overhandigd. Omroep P&M was getuige van het schouwspel. Het AspergeGilde roept iedere twee weken een lokale held uit als alternatief voor een grootse opening van het aspergeseizoen.

Wilhelmien Janssen-Jaspers was op zondag 6 juni de zesde lokale held die in het zonnetje werd gezet. "Wilhelmien is een enorm betrokken en actief persoon, die zich jarenlang enorm heeft ingezet voor de Meijelse gemeenschap. Zo heeft ze over een lange periode diverse functies vervuld binnen Bridgeclub Meijel. Daarnaast is ze actief bij KBO Meijel, zet ze zich in voor de Fietsvierdaagse en de Wereldwinkel en was ze in het verleden betrokken bij Ondernemersgroep Meijel. Voor het bestuur van het AspergeGilde alle reden om Wilhelmien Janssen-Jaspers vandaag in het zonnetje te zetten", meldt het AspergeGilde.

In het zonnetje-actie
In plaats van een feestelijke opening van het aspergeseizoen, organiseert het AspergeGilde Peel en Maas dit jaar de actie ‘In het zonnetje zetten’. Om het positieve voorjaarsgevoel en de start van het aspergeseizoen met haar omgeving te delen, gaat het AspergeGilde iedere twee weken op pad om een lokale held in het zonnetje te zetten. De lokale helden krijgen een luxe aspergepakket overhandigt met o.a. een strippenkaart waarmee ze bij lokale horeca kunnen genieten van aspergegerechtjes (to go). Over twee weken gaat het AspergeGilde voor de laatste keer op pad om een lokale held in het zonnetje te zetten. Omroep P&M is ook dan weer van de partij. De items worden op woensdagavond na het journaal uitgezonden.

Voor meer informatie:
Jan Linssen
Aspergegilde Peel en Maas
+31 (0)06 1441 2722
www.aspergegildepeelenmaas.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven