F&S Produce, de producent van Sam’s Fresh Salsa's, heeft zijn salsalijn uitgebreid met twee nieuwe producten: een 'smeuïge' gemiddeld hete Cantina Style-salsa en een 'heerlijk hartige' Salsa Verde. Het familiebedrijf uit het zuiden van New Jersey introduceert daarnaast voor het eerst een limited edition-salsa: Watermelon Jicama Salsa, die van juni tot september in het winkelschap zal staan. Alle drie de salsa's zijn verpakt in hersluitbare plastic bakjes van 340 gram.
"Ons huidige assortiment bestaat uit een Pico de Gallo-stijl salsa's, die dikker van textuur zijn. We hoorden echter van consumenten dat ze dol zijn op de zogenaamde 'Cantina style' sauzen, die smeuïger zijn en ook als spread kunnen worden gebruikt," vertelt Melissa Mackay, directeur marketing en productontwikkeling.
De Cantina Style-salsa is bereid met tomaten, knoflook, ui, een vleugje verse jalapeno en wat lime en zout. De Salsa Verde is bereid met groene tomaten en op smaak gebracht met knoflook, ui en verse kruiden en specerijen. Beide sauzen hebben een houdbaarheid van 30 dagen.
F&S Produce heeft voor het eerst ook een limited-edition salsa op de markt gebracht: Watermelon Jicama Salsa (boven) naast de twee andere uitbreidingen: een Cantina Style-salsa en een Salsa Verde.
De Watermelon Jicama-salsa heeft als basis watermeloen, vermengd met in blokjes gesneden jicama voor een knapperige 'bite'. Het product is 15 dagen houdbaar.
“Het is de eerste keer dat we een limited edition-smaak op de markt brengen. We wilden deze daarom duidelijk afstemmen op het seizoen en de warmere maanden. We raden Watermelon Jicama Salsa aan als topping voor verse vis, verfrissende dipsaus of begeleider van gegrilde garnalen," aldus Mackay.
F&S Produce is van plan om dit najaar weer een nieuwe seizoenssmaak op de markt te brengen.
Voor meer informatie:
Melissa Mackay
F&S Produce Co.
+1 (856) 212-3724
mmackay@freshcutproduce.com
www.freshcutproduce.com