Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Subsidie MIT Zuid R&D Samenwerking geopend

De Subsidieregeling MKB innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MIT Zuid) ondersteunt MKB-ondernemingen in Zuid-Nederland bij het opzetten van innovatieve projecten. Zo is er een subsidie voor het toetsen van de haalbaarheid van een ontwikkeling en een subsidie voor R&D samenwerking.

MIT Zuid R&D Samenwerking
Deze regeling staat open voor samenwerkingsverbanden die bestaan uit minimaal twee MKB-ondernemingen. De subsidie voor een R&D samenwerkingsproject bedraagt 35% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 350.000 per aanvraag. Het project dient bij te dragen aan één of meerdere maatschappelijke missies of sleuteltechnologieën uit de Kennis- en Innovatieagenda’s. De missies zijn: ‘energietransitie en duurzaamheid’, ‘landbouw, water en voedsel’, ‘gezondheid en zorg’, ‘veiligheid’ en ‘sleuteltechnologieën’.

Op 9 september 2021 om 17:00 uur sluit de openstelling, waarna de ontvangen aanvragen worden getoetst op de subsidiecriteria. LIOF, een de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg, kijkt graag met u mee of uw project past binnen de voorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: