Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amazon op weg Tesco voorbij te streven als grootste retailer van het Verenigd Koninkrijk

Amazon op weg Tesco voorbij te streven als grootste retailer van het Verenigd Koninkrijk
Amazon ligt op schema om Tesco in de komende vier jaar in te halen als de grootste retailer van het Verenigd Koninkrijk, met een bruto verkoopwaarde die tegen 2025 naar verwachting € 89 mld zal bedragen, zo blijkt uit een nieuw rapport waarin de toekomstige prestaties van de belangrijkste retailers worden voorspeld. Uit de studie van Edge, de onderzoekstak van Ascential, Edge Retail Insight, blijkt dat de totale omzet van Amazon (incl. marktplaats) in het Verenigd Koninkrijk in 2020 € 42 mld bedroeg, tegenover € 74 mld van Tesco. Edge voorspelt dat Tesco's totale omzet in 2025 zal zijn gestegen tot € 88 mld, een CAGR-groei van 3,5%, maar net achter de Amerikaanse online gigant.
Bron: www.kamcity.com 

Sainsbury’s Great Big Fruit and Veg Challenge keert terug naar Nectar app
Sainsbury's 'The Great Big Fruit and Veg Challenge', die shoppers beloont voor de aankoop van 5 porties groenten en fruit per dag, is deze week teruggekeerd naar de Nectar app. Met het initiatief, dat een maand duurt, kunnen klanten bonus Nectar-punten verzamelen voor het kopen van groenten en fruit in de supermarkt, die vervolgens kunnen worden besteed bij Sainsbury's, Argos en Habitat. De regels zijn van toepassing op zowel online als in-store winkelen. Deelnemers kunnen van 1 juni tot en met 28 juni persoonlijke doelen stellen voor hun boodschappenlijstjes en iedereen kan tot het eind van de uitdaging meer dan 750 punten verzamelen.
Bron : www.thegrocer.co.uk

Publicatiedatum: