Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodbags: ecologische en economische verpakkingen

De nieuwe FoodBags-verpakkingen vliegen nu al uit de schappen. Het zijn ingenieuze, originele, visueel aantrekkelijke en voordelige verpakkingen, ideaal om groenten en fruit in te verpakken. Het voorziet in de behoeften van de markt, behoudt de zichtbaarheid van het product en garandeert de integriteit door het gebruik van een standaard rPET-deksel.

FoodBags worden gemaakt van gecertificeerde materialen die een lange houdbaarheid van het product garanderen. Ze zijn recyclebaar, geschikt voor contact met levensmiddelen en geschikt voor opslag in koelruimten.

Er zijn vele modellen beschikbaar in verschillende formaten. De verpakkingen worden voorzien van neutrale afbeeldingen en kunnen worden gepersonaliseerd met een merk.

De Foodbags hebben een tweeledig doel. Enerzijds wil men hiermee het bedrijfsimago van de producent versterken door de verpakking tot een echt visitekaartje te maken, en anderzijds wil het slimme ideeƫn aanreiken die het verpakken van producten kunnen vergemakkelijken. Het gaat dan vooral om tijdsoptimalisatie zonder daarbij de behoefte om zoveel mogelijk plastic te elimineren uit het oog te verliezen. Consumenten geven de voorkeur aan papieren verpakkingen, omdat zij zich steeds meer bewust zijn van het milieu.

Het merk FoodBags is ontstaan uit de samenwerking tussen het Italiaanse bedrijf Stampa Sud, dat zich bezighoudt met grafische kunst voor commerciƫle, redactionele en papieren producten, en accalaidesign.it by Creativa 87, een merk van een team van technici en creatievelingen die werken aan de ontwikkeling van aangepaste en originele oplossingen op het gebied van verpakkingsontwerp.

Voor meer informatie:
Antonio Vavalle - Product Manager
Foodbags - Innovative Packaging Solutions
+39 344 1451002
info@foodbags.it 
foodbags.it
facebook.com/packaging.foodbags
instagram.com/foodbags

Publicatiedatum: