Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Raad van Bestuur BelOrta kiest nieuwe voorzitter en ondervoorzitters

De nieuwe Raad van Bestuur van BelOrta koos gisteren opnieuw,  Dirk Bertels als voorzitter. Hij zal bijgestaan worden door ondervoorzitters Didier Algoet, Danny Raskin en Koen De Wit.

Verder bouwen op jarenlange bestuurlijke ervaring​
De opnieuw verkozen voorzitter en ondervoorzitters kunnen samen terugblikken op jarenlange ervaring in de besturen van zowel BelOrta als haar voorgangers. Bovendien zijn de ondervoorzitters allen voorzitter van hun respectievelijke productadviesgroep.
 
Dirk Bertels
Bertels, voorzitter van BelOrta, is sinds 1980 tomatenteler in Duffel. In 2001 werd hij lid van de Raad van Bestuur van Mechelse Veilingen. In 2018 werd hij verkozen als voorzitter van BelOrta. Dirk zetelt ook in verscheidene besturen die werken rond het veilingwezen (VBT, LAVA en VCBT). Dirk is bovendien eveneens voorzitter van KDT (Kenniscentrum voor Duurzame Tuinbouw).
 
Didier Algoet
Ondervoorzitter van BelOrta is woonachtig in Duffel en sinds 1994 actief als paprikateler. Sinds 2007 zetelde hij in de Raad van Bestuur van Mechelse Veilingen. Reeds sinds 2013 is hij ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van BelOrta en voorzitter van de Productadviesgroep (PAG) Paprika. Didier is tevens voorzitter van LAVA.

Links: Dirk Bertels, rechts: Didier Algoet

Danny Raskin 
Ondervoorzitter van BelOrta is sinds 1983 actief als fruitteler in Romershoven-Hoeselt. In 1991 bouwde hij samen met zijn broer Emiel een nieuw bedrijf uit waar ze onder andere appelen, peren, aardbeien, kersen en pruimen telen. Reeds sinds 1997 zetelde hij in de Raad van Bestuur van Veiling Borgloon. Sinds 2014 is hij ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van BelOrta.
 
Koen De Wit (ondervoorzitter BelOrta) teelt sinds 2001 bloemkool en witloof in zijn bedrijf te Hombeek. Sinds 2018 is hij lid van de Raad van Bestuur van BelOrta en voorzitter van de Productadviesgroep (PAG) Bloemkool.


Links: Danny Raskin, rechts: Koen de Wit

Voor meer informatie:
BelOrta
+32 15 551 111
info@belorta.be 
www.belorta.be 

Publicatiedatum: