Limorè citroen met succes op de markt gebracht

De Rocco Imperial citroen met BGA-label wordt afgezet onder het merk Limorè en de afzet zal nog enkele dagen voortduren. De citroen staat bekend om de hoeveelheid essentiële oliën, hoge sapgehalte en het intense aroma van de eetbare schil.

“De laatste batches worden nu verzonden en dit zal nog ongeveer een week duren. Het was een goed seizoen, zowel vanuit productioneel als commercieel oogpunt. Slechts 18 maanden na het ontstaan van het merk konden wij de grens over met ons product en deze citroen op de markt brengen in het Verenigd Koninkrijk, Polen Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Servië, Zwitserland, België, Frankrijk, Nederland en in de Verenigde Arabische Emiraten. Een resultaat dat vooral te danken is aan onze commerciële partner, de Piemontese telerorganisatie Joinfruit”, zegt Pietro Buongiorno, voorzitter van de coöperatie van citroentelers van Rocca Imperiale.

Pietro Buongiorno

“Ondanks de sluiting van de horeca en een productiestijging van ongeveer 30% ten opzichte van het vorige seizoen, zijn wij erin geslaagd de citroenen van al onze leden af te zetten. De beslissing om strikte specificaties op te stellen en ons te richten op een premium markt bleek een gouden greep. De consument wordt steeds veeleisender en is op zoek naar een gezond en heilzaam product, verpakt in een aantrekkelijke en duurzame verpakking. Limorè voldoet aan deze eisen.” 

“We willen dit ambitieuze project laten groeien, waarbij we vooral de sociale basis willen verbreden. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde telers die geloven in hun werk, in samenwerking en in innovatie. Ons verhaal is een eenvoudig ondernemersverhaal en ik denk dat we op de goede weg zijn. We zullen dit seizoen afsluiten met een verbazingwekkende plus van 800%.”

Voor meer informatie:
O.P. Joinfruit Società Consortile a.r.l.
Via al Castello 13 
12039 Verzuolo (CN) - Itali
(+39) 0175 230807
Ufficio comm.: (+39) 328 4311950 Stefania Mana
s.mana@joinfruit.com
info@joinfruit.com
www.joinfruit.com

Produttori di Limoni associati di Rocca Imperiale - Soc. Agricola
Via Gramsci snc
87074 Rocca Imperiale (CS) - Italië
(+39) 349 4694903 / +39 320 3819847  
prolimonidiroccaimp@libero.it
www.limore.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven